Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında gerçekleştirilen Ağustos ayı Halk Toplantısı'na ilgili kurum müdürleri de katıldı. Bu toplantılar, halkın devletle bağını güçlendirmek, vatandaşların sıkıntı ve taleplerine çözümler üretebilmek amacıyla düzenli olarak yapılıyor. Vali Yiğitbaşı, kadın istihdamının artırılması için İŞKUR İl Müdürlüğü ile çalışmalar başlattıklarını belirterek, 5 toplantıda toplam bin 108 vatandaşla görüştüklerini söyledi. Ayrıca, vatandaşların taleplerine çözümler üretmek için tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalıştıklarını vurguladı.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın başkanlığında gerçekleştirilen Ağustos ayı Halk Toplantısı'na Vali Yardımcıları ve ilgili kurum müdürleri de katıldı. Bu toplantılar, vatandaşların devletle bağını güçlendirme, toplumun tüm kesimlerine ulaşma ve vatandaşların sıkıntı ve taleplerine etkili ve hızlı çözümler üretebilme amacıyla düzenli olarak yapılmaktadır. Toplantı, Valilik B Blok toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Vali Yiğitbaşı, halk günlerinin verilerine göre kadınların daha çok katıldığını belirtti. Bugüne kadar yapılan 5 toplantıda 785 kadın ve 363 erkek olmak üzere toplamda bin 108 vatandaşla görüştüklerini ifade etti. Ayrıca, 500'ün üzerinde nakdi yardım talebinin %85'inin karşılandığını ve 377 iş talebinin %55'inin olumlu sonuçlandığını söyledi. Vali Yiğitbaşı, kadın istihdamının artması için İŞKUR İl Müdürlüğü ile yeni bir çalışma başlattıklarını da belirtti.

Halk günü toplantılarında, vatandaşlardan gelen taleplerin çözümü için tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalıştıklarını söyleyen Vali Yiğitbaşı, yanı sıra her zaman vatandaşların taleplerine çözümler üretmeye gayret ettiklerini ifade etti. Vali Yiğitbaşı, toplantıya katılan vatandaşlara tek tek söz vererek, kendilerine iletilen talepleri, istekleri ve sıkıntıları dinledi. Ayrıca, gerekli gördüğü konularda il müdürlerine gereğinin yapılması talimatını verdi.

#Afyonkarahisar #HalkToplantısı #ValiYiğitbaşı #HalkGünü #İstihdam