Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendiAfyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendi

Kütahya Belediyesi, "Bir gülüş bize yeter" adlı çocuk şenliğini düzenleyerek, çocuklar için ücretsiz bir etkinlik düzenledi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, etkinliğe katılarak çocukların eğlencesine ortak oldu. Başkan Işık, "Bir gülüş bize yeter, çocuklarımız hep gülsün" dedi.


Kütahya Belediyesi, eğitim öğretim yılı boyunca çocukların eğitimine katkı sağlayan birçok uygulamayı hayata geçirdi. Yaz tatilinde de çocukları yalnız bırakmayan belediye, çocukları hem eğlendirdi hem de sevdikleri tatları bulma fırsatı sundu. Şişme oyun grupları, balon, yüz boyama, palyaço, geleneksel oyunlar, pamuk şeker, dondurma, patlamış mısır gibi birçok etkinlik düzenlendi.


Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, etkinliğe katılarak çocuklarla ve aileleriyle vakit geçirdi. Başkan Işık, "Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklar, belediyemizin düzenlediği etkinliğimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bir gülüş bize yeter, çocuklarımız hep gülsün. Bu etkinlik ay boyunca devam edecek. Çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanması için etkinlikleri onların ayağına getireceğiz. Şehrimize, hemşehrilerimize ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun" şeklinde konuştu.


Etkinlikte çocukların mutluluğu kadar aileler de eğlendi. Hem güzel havanın tadını çıkaran aileler, çocuklarının mutluluğuyla mutlu oldu.