Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni dönem için öğrenci yurtlarında hazırlıklarını sürdürüyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda tercih sürecinin başlamasına kısa bir süre kala, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğrenci yurtları da yeni dönem için hazırlıklarına başladı. İl genelinde 2 erkek, 3 kız yurdu olmak üzere toplamda 5 öğrenci yurdu bulunuyor. Bu yurtlarda toplamda 4 bin öğrenciye hizmet verilirken, yapımı devam eden yurtların 2024-2025 döneminde hizmete girmesiyle birlikte bu sayı 6 bine çıkacak.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, mevcut yurtların kapasitelerini artırmak için geliştirmeler yapıldığını ve yeni döneme hazırlandıklarını söyledi. Yeni peyzaj düzenlemeleri yapılan yurt bahçeleri ve eksikliklerin giderildiği ortak kullanım alanlarıyla öğrencilere daha kaliteli bir hizmet sunmayı hedeflediklerini belirten Özdemir, "Öğrencilerimize daha iyi bir hizmet verebilmek için yurt çevresi ve odalarında yeni dönem hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Biz hazırız, gençlerimize kavuşmak için gün sayıyoruz" dedi.

Öte yandan, "Seyahatsever" projesi kapsamında 18-30 yaş aralığındaki gençler yaz boyunca Ertuğrul Gazi Erkek Öğrenci Yurdu ve Bilecik Kız Yurdu'nda ücretsiz konaklama imkanından yararlanıyor.