Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Alpagut Sümerspor yöneticileri, 2023-2024 sezonunda Süper Amatör Küme'de mücadele edecekleri için spor muhabirleriyle bir araya geldi. Toplantıya Eskişehir Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Sadri Atam, Eskişehir Futbol İl Temsilcisi Ethem Üzer ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Sadri Atam, toplantıda Alpagut Sümerspor'un 1. Amatör Küme şampiyonluk kupasını Başkan Anıl Koçhan'a teslim etti. Maçın sonuna kadar şampiyonun belli olmadığı için kupanın sahada verilemediğini vurgulayan Atam, yeni sezonda Alpagut Sümerspor'a başarılar diledi. Başkan Anıl Koçhan da Sadri Atam'a amatör spora katkılarından dolayı teşekkür etti.

Basın toplantısında Anıl Koçhan, sponsor olarak Güma İnşaat'ın kendilerine destek vereceğini belirtti ve Türker Şahin'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Alpagut Sümerspor'un Kulüp Başkanı Anıl Koçhan, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. "25 kişi olarak güzel bir takım oluşturduk" diyen Koçhan, "Üç sene, 3 şampiyonluk" mottosu ile yola çıktıklarını söyledi. Bu sezon da şampiyon olarak 3 yılda 3 şampiyonluk elde edeceklerini ifade etti. Eskişehir'de 3. Lig'e bir profesyonel takım daha kazandırmak istediklerini belirten Koçhan, Eskişehir takımlarının Eskişehirspor'a katkı sağlayamama sorununu çözmek için girişimlerde bulunacaklarını söyledi. Antrenörleri Erhan Uslu'nun önerdiği genç sporcularla anlaşmalar yaptıklarını ve başarılı olacaklarına inandığını belirtti.