Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Muaythai Federasyonu As Başkanı Şakir Bayramoğlu, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda 14-17 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak olan Muaythai Milli Takım seçmeleri için desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Kasapoğlu ve Bayramoğlu, Başkan Zeybek'e teşekkürlerini iletti.

Profil Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda, 14-17 Ağustos 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Muaythai Milli Takım seçmeleri öncesi, İl Müdürü Kasapoğlu, Muaythai Federasyonu As Başkanı Bayramoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Erşen ve Milli Takım Antrenörü Şanlı, Belediye Başkanı Zeybek'i ziyaret ettiler.

Muaythai Milli Takım Seçmeleri için yapılan ziyaret sırasında, maçlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu ve belediyenin müsabakalara sağlayacağı katkılar için Başkan Zeybek'e teşekkür edildi. Başkan Zeybek, sporun gelişmesine verdiği destekten dolayı memnuniyetini ifade etti.