Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne bağlı bir bölgedeki hasarlı bank yetkililer tarafından tamir edilmeyince çevre esnafı harekete geçti. Bankın yeniden kullanılamaz hale geldiği belirtilirken, bank yetkilileri tarafından onarılmaması üzerine çevre esnafı duruma müdahale etti.

Odunpazarı İlçesi İstiklal Mahallesi Konuk Sokak üzerinde bulunan bir bank kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırıldı. Bankın neredeyse kullanılamaz hale geldiği belirtilirken, yetkililer tarafından onarılmaması üzerine çevre esnafı harekete geçti. Bankı tamir etmek için bir araya gelen iki esnaf, bütün tahtaları yerinden sökerek daha düzgün bir şekilde yeniden monte etti. Bu duyarlı davranış çevredeki vatandaşlar tarafından takdir edilirken, yoldan geçenler de esnafa teşekkür etti.

İstiklal Mahallesi'nde esnaflık yapan Mustafa Güler ise Odunpazarı Belediyesi'nin muhtemelen hasarlı banktan haberi olmadığını belirtti. Güler, vatandaşların mağdur olmaması amacıyla bankı kendi imkanlarıyla tamir etmeye çalıştıklarını ifade etti. Güler, "Cebimizden maliyet etmedik. Parçaları dağılmıştı ve tutmuyordu. Bu yüzden tahtalarını söküp yeniden monte ettik. Burayı vatandaşın mağdur olmaması için geçici olarak yapmaya çalıştık. Muhtemelen belediyenin bu konudan haberi yok" şeklinde konuştu.

Haber Etiketleri: #Eskişehir #Odunpazarı #Belediye #HasarlıBank #Esnaf #Tamir #Duyarlılık