Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Kütahya İl Özel İdaresi, 2023 yılı yatırım programı kapsamındaki yol çalışmalarının tamamlanmaya devam ettiğini ve halkın hizmetine sunulduğunu açıkladı. İl Özel İdaresi Müdürlüğü, yapılan asfalt çalışmalarının köy yollarındaki ulaşım kalitesini yükselttiğine dikkat çekti.

Yaz aylarına denk gelen şu günlerde, yol çalışmalarının hızla sürdüğü belirtildi ve tamamlanan projelerin vatandaşların hizmetine sunulduğu ifade edildi. 2023 yılı İl Özel İdaresi yol programı çerçevesinde Çavdarhisar ilçesi Efeler-Çatköy arasındaki 5.5 kilometrelik yolun birinci kat asfaltının tamamlandığı ve Aslanapa ilçesi Yağcılar-Çalköy yolu olan 6.5 kilometrelik yolun da tamamlandığı belirtildi. Yol çalışmalarının sadece ilçelere bağlı köylerde değil, merkeze bağlı köylerde de hızla devam ettiği vurgulandı. Söğütyaylası köy yolu ve Ağaçköy yolu gibi yeni projelerin tamamlandığı ve halkın hizmetine sunulduğu ifade edildi.

Bu haber için sosyal medya için en uygun etiketler: #Kütahya #İlÖzelİdaresi #yol #asfalt #yolçalışmaları