Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Eskişehir'de hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte suluk ve termos talepleri yoğunlaşıyor. Özellikle bunaltıcı havalar sebebiyle vatandaşların sürekli sıvı tüketimine ihtiyaç duyması, suluk ve termos satışlarında büyük bir artışa neden oluyor. Fiyatları 250 ile 600 lira arasında değişen ürünler arasında en çok cam olanları tercih ediliyor. Ancak, züccaciye esnafı vatandaşların plastik ürünlere karşı olan ön yargısının yanlış olduğunu belirtiyor. Plastik kap içerisindeki suyun günlük olarak değiştirilerek taze tüketilmesi durumunda sağlık açısından bir tehlike oluşturmayacağını vurguluyor.

Eskişehir'de faaliyet gösteren esnaflardan Sefa Gençer, havaların sıcaklamasıyla birlikte termos ve suluk satışlarının arttığını söylüyor. Genel olarak tercih edilen ürünler arasında 235 liradan başlayan fiyatlara sahip çelik suluklar bulunuyor. Termosların fiyatları ise 350 ile 550 lira arasında değişkenlik gösteriyor. Cam ürünlerin daha çok tercih edildiğini belirten Gençer, plastik sulukları da önerdiğini söylüyor. Plastik kaplardaki suların taze bir şekilde bekletmeden tüketilmesinin sağlık açısından önemli bir problem oluşturmayacağını düşündüğünü belirtiyor.

Haberin sosyal medyada yayılmasını sağlamak için etiket önerileri:
#Eskişehir #suluk #termos #plastik #sağlık #sıcaklık #tüketim #züccaciye #sıvı #esnaf #haber #hava #talep