Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), çevreye saygılı bir şekilde sürdürülebilir elektrik dağıtım hizmeti sunma misyonuyla gerçekleştirdiği çalışmalarını kapsayan yeni bir kurumsal film yayınladı. Filmde, şehirlerin geleceğin teknolojisiyle uyumlu hale getirilmesi için yürütülen projeler başta olmak üzere, OEDAŞ'ın Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda hayatın her alanına dokunan faaliyetlerine yer verildi.

OEDAŞ, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak'ta elektrik dağıtım hizmeti sunmaktadır. OEDAŞ'ın güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı için gerçekleştirdiği çalışmalar ve çevresel, sosyal ve yönetişim alanındaki stratejisi yeni kurumsal filmlerinde anlatılmaktadır.

Filmin bir bölümünde, OEDAŞ'ın 1.200'den fazla çalışanı ile bölgedeki 3 milyon kişiye enerji sağladığı ve OEDAŞ'ın bölgenin tamamına enerji verebilmek için var gücüyle çalıştığı vurgulanmaktadır. Ayrıca, hizmet verilen beş şehrin kaynaklarının verimli bir şekilde kullanılması ve sürdürülebilir katma değer üretebilen şehirler olması için yapılan yatırımlara da değinilmektedir. Şehirlerin geleceğin teknolojisiyle uyumlu hale getirilmesi hedeflenmektedir.

OEDAŞ'ın teknoloji yatırımları sayesinde arızaları uzaktan tespit edebildiği ve enerji arzını başka kaynaklardan temin ederek sağladığı da filmde vurgulanmaktadır. OEDAŞ, dağıtım sistemlerini güncel tutmakta ve çalışanlarına verilen eğitimlerle hizmet kalitesini sürekli olarak artırmayı hedeflemektedir.

Kurumsal filmde ayrıca OEDAŞ'ın Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda Cinsiyet Eşitliği Programı başlattığı ve çalışanlara eşit fırsatlar sunduğu vurgulanmaktadır. OEDAŞ, atık yönetimi süreçlerinde çevre, insan sağlığı ve kaynakların korunmasına önem vermektedir. Ayrıca, OEDAŞ'ın Sıfır Atık Belgesi alan ilk elektrik dağıtım şirketi olduğu da filmde belirtilmektedir.

OEDAŞ'ın sosyal medya hesaplarından kurumsal filmine ulaşılabileceği belirtilmiştir.

#OEDAŞ #elektrik #sürdürülebilirlik #çevresel #teknoloji #enerji #atık #sosyalmedya