Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bir belediye işçisi, alkollü bir sürücünün otomobiliyle çarpılarak hayatını kaybetti. Kazanın meydana geldiği tarih ve saat bilgisine göre, olay 3 Ağustos gecesi saat 02.00 sularında Ulusal Egemenlik Bulvarı üzerinde gerçekleşti. 26 AGS 178 plakalı otomobili kullanan Mehmet H., yol kenarında ağaç budayan belediye işçilerinin arasına dalarak kazaya sebep oldu. Kazada ağır yaralanan 57 yaşındaki belediye personeli Turgay Enisoğlu, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Enisoğlu hayatını kaybetti.
Belediye işçisi için düzenlenen cenaze töreni, Eskişehir'in Güllük Mahallesi'ndeki Hacı Solak Kadir Camii'nde gerçekleşti. Törenin ardından Enisoğlu, Eskişehir Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Kazayla ilgili olarak olayın ardından yakalanan ve alkollü olduğu tespit edilen araç sürücüsü Mehmet H., emniyet tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliği tarafından sorgulanan sürücü, "Bilinçli Taksirle Ölüme Neden Olma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.