Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'ın birçok ilçesinde motosiklet hırsızlıkları faaliyet gösteren bir çete, Bolvadin ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Bu başarılı operasyon sonucunda çalınan bir motosiklet de sahibine geri teslim edildi. Bolvadin'e bağlı Dişli beldesinde yaşayan Nebi Can Şişik isimli genç, jandarmaya başvurarak motosikletinin çalındığını bildirmişti. Jandarma ekiplerinin inceleme sonucunda hırsızların Y.B. (19) ve F.B. (16) olduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri operasyon düzenleyerek şüphelileri yakaladı ve gözaltına aldı. Şişik'in bulunan motosikleti ise sahibine teslim edildi.

Motosikleti bulunduğu için jandarmaya teşekkür eden Şişik, "Motosikletimin çalınmasının ardından jandarmaya başvurdum. Kendileri motosikletimi buldu ve bana teslim ettiler. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi. Şişik, evine dönerek teslim edilen motosikletini kullanmaya başladı.

Öte yandan, bu şahısların daha önce Bolvadin'de 2, Şuhut ilçesinde 2 ve Çay ilçesinde 1 motosiklet çaldıkları ortaya çıktı. Şahıslar adliyeye sevk edilerek tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişlerdir.