Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de suç kaydı bulunan 2 şüpheli, çaldıkları 114 metre bakır elektrik kablosu ile birlikte yakalandı. Bursa-Eskişehir kara yolu Satılmışoğlu Mahallesi'nde bulunan bir baz istasyonunda gerçekleştirilen çalışma sonucunda, şüpheli 2 şahsa yönelik jandarma ekipleri tarafından müdahale edildi. Şahıslar yakalanan 2 adet çuval ve 1 adet motosiklet ile birlikte gözaltına alındı. Şahısların kimlik sorgulamasında, Bayram K.'nin 30 adet çeşitli suçlardan kaydı olduğu ve 2 suçtan arandığı, Koray T.'nin ise 27 adet çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu tespit edildi.

Motosiklet üzerinde yapılan incelemede ise, şase ve motor numarasının kazındığı ve heybede başka bir motosiklete ait olduğu belirlenen 26 GM 290 numaralı plaka bulundu. Detaylı aramada, 38 kilogram ağırlığında ve 114 metre uzunluğunda bakır elektrik kablosu ile birlikte 3 adet maket bıçağı, 4 adet bıçak ağzı, 1 adet demir testere, 1 adet pense ve 1 adet keser ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.
#Eskişehir #suç #çalıntı #elektrikkablosu #jandarma