Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta Belediyesi, Gülevler Mahallesi'ne 2 katlı bir sosyal tesis inşa etmeyi planlıyor. Mahallede sağlık ocağı bulunmadığı için bu sosyal tesis içerisinde bir sağlık ocağı da yer alacak. Ayrıca, tesis içinde bir Kur'an kursu ve bir eczane için de yer ayrılacak.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in göreve gelmesiyle birlikte mahallelerdeki sosyal tesisler günümüz koşullarına uygun hale getirilirken, Vatan-Ayazmana ve Akkent mahallelerine yeni sosyal tesisler inşa edildi. Modern Evler Mahallesi Sosyal Tesis inşaatı da hızla devam ediyor. Başkan Başdeğirmen, mahallelerin ihtiyaçlarını tek tek karşılamaya devam ediyor. Gülevler Mahallesi'nde yer alan eskimiş muhtarlık binasının yan tarafında bulunan Gülevler Camii'nin yerine 2 katlı modern bir sosyal tesis inşa edilecek. Sosyal tesis için yapılan inşaat ihalesi sonrasında inşaatın yakın bir zamanda başlaması planlanıyor.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cuma namazı öncesinde sosyal tesisin inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu. Gülevler Mahallesi Muhtarı Mehmet Naci Ökten, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in mahalleye içerisinde sağlık ocağı, muhtarlık ofisi ve iş yeri bulunan bir sosyal tesis inşa edeceğini belirtti. Ökten, "Belediye Başkanımıza sosyal tesis için şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Başdeğirmen, Gülevler Mahallesi'nde sağlık ocağı bulunmaması nedeniyle diğer mahallelerden bu hizmetin alındığını ifade ederek, mahallede bir sağlık ocağı oluşturmak için bir proje hazırladıklarını söyledi. Başdeğirmen, "Bu proje kapsamında muhtarlık odası, eczane için iş yeri ve kullanılan Kur'an kursunun yerine yeni bir Kur'an kursu inşa edeceğiz. Tuvaleti de çok eski. Orayı da yeniliyoruz. Gülevler Mahallemizde yıllar önce yapılan bu alanı iyileştirerek, güzelleştirerek yeni bir yapı şekliyle hizmete sunacağız. Kısa sürede burayı tamamlayıp mahallemize teslim edeceğiz. Mahallemize şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
Gülevler Mahallesi Sosyal Tesisi, 230 metrekarelik bir alana inşa edilecek ve eski muhtarlık binası ve Kur'an kursunun bulunduğu alanda yer alacak. İki katlı olarak planlanan sosyal tesis, 40 metrekarelik bir ticari alan, 40 metrekarelik bir muhtarlık odası, 150 metrekarelik bir sağlık ocağı ve 150 metrekarelik bir Kur'an kursu içerecek. Ayrıca, Gülevler Camii'nin tuvaletleri de yeniden inşa edilecek.