Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir olayda, 35 yaşındaki Sezer Keklikci'nin öldürülmesiyle ilgili olarak üvey kardeşi ve üvey babası gözaltına alındı. Gelişmelerin ardından her iki şüpheli de tutuklandı.

Olay, Fevziçakmak Mahallesi Çiftehan Sokak'ta meydana geldi. Sezer Keklikci, alacak verecek meselesinden dolayı husumetli olduğu üvey kardeşi tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayı çözmek için detaylı bir çalışma yaptı. Yapılan soruşturma sonucunda Sezer Keklikci'nin üvey kardeşi Caner Ç., üvey babası Necmi Ç. ve annesi Necla Ç. yakalandı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından Caner Ç. 'Kasten Öldürme' suçundan, Necmi Ç. ise 'Azmettirme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sezer Keklikci'nin annesi Necla Ç. ise serbest bırakıldı.

Bu olay, Eskişehir'de büyük bir şok etkisi yarattı. Sezer Keklikci'nin yakınları ve çevre sakinleri, olayın nedenlerini anlamaya çalışıyor. Polis ekipleri, soruşturmayı sürdürüyor ve olayın tüm detaylarını aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.