Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) tarafından kullanılan atık su ve deşarj hattı, Isparta Belediyesi'nin desteğiyle farklı bir noktaya taşınıyor. Yaklaşık 540 metrelik hat deplase edilerek, daha sağlıklı bir yapıya kavuşturuluyor.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından desteklenen çalışmalar kapsamında, Deri İhtisas ve Karma OSB'nin mevcut atık su ve deşarj hattı hem yenileniyor hem de daha sağlıklı bir noktaya taşınıyor. Deri İhtisas ve Karma OSB Başkanı Eşref Bıtrak, mevcut hattın dere yatağından geçtiğini ve bu nedenle sağlıklı olmadığını belirtti. Hatta meydana gelen yağmur ve sel olaylarının zarar verdiğini söyleyen Bıtrak, hattın tamiratının bu yıl birkaç kez yapıldığını ancak ilerleyen yıllarda daha verimsiz olabileceğini vurguladı. Sanayi bölgesinde yer alan alanın dolması durumunda hatların zarar göreceğini ve müdahale edilemeyeceğini ifade eden Bıtrak, atık su ve deşarj hattının zaten kapalı bir sistemle çalıştığını ve yeni yol kenarından belediye hattına bağlanarak dere yatağına deşarj edileceğini belirtti.

Eşref Bıtrak, Isparta Belediyesi'nin makinelerle çalışmalara destek verdiğini ve malzemelerin Deri İhtisas ve Karma OSB tarafından temin edildiğini söyledi. Bıtrak, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, hat uzunluğunun kısalacağını ve dere yatağında sağlıksız çalışan hattın sorunsuz hale getirileceğini ifade etti.