Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Hisarcık Belediyesi, gelenekselleşmiş bir etkinlik olan aşure dağıtımını bu yıl da gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Kaymakam İsmail Tosun, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çümen de katılarak vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Bu yıl yaklaşık 3 bin 500 kişilik aşure dağıtıldı.

Başkan Çalışkan, aşure ikramının belediyenin güzel bir geleneği olduğunu belirterek, "Rabbim Muharrem ayı hürmetine, ülkemize, milletimize birlik, kardeşlik ve huzur içinde daha nice mübarek günlere kavuşmayı nasip etsin" dedi. Aşure etkinliğinde din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu, Müftü Sebahattin Akyol da dua yaptı.

Hisarcık Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel aşure etkinliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Kaymakam İsmail Tosun, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çümen, vatandaşlara aşure ikramında bulunarak birlik ve dayanışma mesajları verdi. Etkinlikte, yaklaşık 3 bin 500 kişilik aşure dağıtıldı.

Başkan Çalışkan, aşure ikramının belediyenin güzel bir geleneği olduğunu vurgulayarak, "Muharrem ayı vesilesiyle bu güzel etkinliği düzenleyerek hemşerilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın, ülkemize ve milletimize huzur getirsin" şeklinde konuştu. Etkinlikte ayrıca din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okunarak, dua edildi.

Hisarcık Belediyesi'nin her yıl düzenlemekte olduğu geleneksel aşure etkinliği bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleşti. Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Kaymakam İsmail Tosun, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çümen, vatandaşlara aşure dağıtarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Toplamda yaklaşık 3 bin 500 kişilik aşure dağıtıldı.

Başkan Çalışkan, aşure ikramının belediyenin bir geleneği olduğunu ifade ederek, "Bu etkinlik sayesinde hemşehrilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, ülkemizi ve milletimizi huzura erdirsin" dedi. Aşure etkinliğinde ayrıca din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu, Müftü Sebahattin Akyol tarafından dua edildi.

##Sosyal Medya Etiketleri
#Hisarcık #Belediye #AşureEtkinliği #GelenekselEtkinlik #BirlikveBeraberlik #Dayanışma #Huzur #MuharremAyı