Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu kursuna katılan Mehmet Akif Özer, Bursa'dan başarılı bir dereceyle döndü.


Mehmet Akif Özer, Gediz İlçesi'ndeki Halk Eğitim Merkezi'nde aldığı eğitimle, Bursalı Şüca'nın 2. Beyazıd'ın padişahlığı döneminde 839 metrelik ok atışıyla kırdığı rekora ithafen düzenlenen 2. Uluslararası Akıncılar Okçu Şüca'yı Anma Geleneksel Okçuluk Turnuvası'na katıldı. Bu turnuva 16 ülkeden okçuların katılımıyla gerçekleşti ve 3 farklı kategoride yarışmalar düzenlendi. Mehmet Akif Özer, 10-13 yaş erkekler kategorisinde üçüncülük elde etti. Ayrıca, testi kırma yarışmasında da başarılı bir performans sergiledi.


Geleneksel Türk Okçuluğu kursunun yöneticisi olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Kaya, Gediz'in kemankeşlerini yetiştirmeyi sürdürdüklerini belirtti. Kaya, "16 ülkenin katıldığı Bursa-Harmancık'ta düzenlenen turnuvada Mehmet Akif Özer, 10-13 yaş erkekler kategorisinde üçüncülük kazandı. Ayrıca testi kırma yarışmasında da başarı gösterdi. Bu başarıda desteklerini esirgemeyen Kaymakam Hakan Alkan'a, Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur'a teşekkür ederim" şeklinde konuştu.


#Kütahya #Gediz #GelenekselTürkOkçuluğu #OkçulukKursu #Başarı