Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'da her yıl büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinlikleri için hazırlıklar başladı. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Vali Yardımcıları Uğur Kolsuz ve Kübra Teymur ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Zafer Haftası boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler tek tek değerlendirildi. 5 gün sürecek olan etkinliklerde, kutlamaların yanı sıra şehitliklerde de anma törenleri düzenlenecek.

Bu yılki etkinliklerde, Zafer Haftası'nın anlam ve önemi vurgulanacak. Büyük Taarruz'un 99. yıl dönümüne atfen çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca, Kurtuluş Savaşı kahramanlarına ve şehitlerimize olan minnet ve saygı gösterilecek. Şehitliklerde gerçekleştirilecek olan anma törenleriyle birlikte, Büyük Taarruz'un sembolleşmiş mekanları özel ziyaretlere açılacak.

Etkinliklerde, çeşitli sportif ve sanatsal faaliyetlere de yer verilecek. Halk konserleri, tiyatro ve dans gösterileri gibi etkinliklerle Afyonkarahisarlılar keyifli bir zaman geçirecek. Ayrıca, sergiler, konferanslar ve panel düzenlemeleriyle tarihî ve kültürel bir atmosfer oluşturulacak.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Zafer Haftası etkinliklerine katılımın yoğun olmasını beklediklerini belirtti. Ayrıca, Afyonkarahisar'ın tarihi ve coğrafi konumu açısından önemine vurgu yaparak bu etkinliklerin şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek olan Zafer Haftası etkinlikleri, 26 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Tüm vatandaşlar bu etkinliklere davet edildi. Büyük Taarruz Zafer Haftası'nın anlam ve öneminin bir kez daha hatırlanacağı bu etkinliklerde, milli ruh ve birlik duygusu ön plana çıkacak.

#Afyonkarahisar #ZaferHaftası #BüyükTaarruz #Tarih #Kültür #Şehitler #AnmaTörenleri #Spor #Sanat