Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da bir otomobil kazası meydana geldi ve maalesef can kaybı yaşandı. Kazada, F.K. (52) adlı bir kişi hayatını kaybetti, sürücü S.K. (54) ve Y.H.B. (6) isimli bir çocuk ise yaralandı. Kaza, Afyonkarahisar-Konya karayolu üzerinde Işıklar beldesi girişinde meydana geldi. Sürücünün henüz belirlenemeyen bir sebep sonucu aracın kontrolünü kaybetmesiyle otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetti ve beton elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada hayatını kaybeden kişi, sürücü ve çocuk yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak ne yazık ki yapılan müdahale sonuç vermedi.




Kazanın gerçekleştiği bölgede düğüne gitmekte olan bu kişilerin ailesi de olay yerine ulaştı ve büyük bir üzüntü yaşadılar. Aile fertleri, olayın şokunu atlatmaya çalışırken bazıları sinir krizi geçirdi. Kazanın sebebi henüz tam olarak belirlenmemiş olsa da olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Otomobil kazaları, trafik güvenliği konusunda olan tedbirlerin önemi tekrar gündeme getiriyor. Özellikle yollardaki hız sınırlamalarına uyulması ve sürücülerin dikkatli olması bu tür kazaların önlenmesinde büyük bir etkiye sahiptir. Bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması için tüm sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları gerekmektedir.




Kazada hayatını kaybeden F.K. isimli kişinin ailesine başsağlığı diliyoruz. Aynı zamanda, yaralı olan sürücü ve çocuğa acil şifalar diliyoruz. Trafik kazalarının önlenmesi için daha fazla farkındalık ve dikkatli sürüşün önemi vurgulanmalıdır. #TrafikGüvenliği #DikkatliSür #AcilŞifa