Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Eskişehir Odunpazarı bölgesinde yapılan kavşak düzenleme çalışmaları çerçevesinde ilçe ve köylere giden otobüsler artık otogardan hizmet vermeye başladı. Ancak yeni bekleme noktasında vatandaşların oturabileceği gölgelik bir alan olmaması tepkilere neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir Ulaşım Ana Planı Revizyonu kapsamında Odunpazarı bölgesinde kavşak düzenleme çalışmaları başlatıldı. Bu çalışmalar doğrultusunda belediye otobüsü güzergahları ve indi bindi duraklarında da değişiklikler yapıldı. Düzenleme öncesinde Arifiye Mahallesi Alaeddin Caddesi üzerindeki SGK binasının karşısında bulunan otobüs bekleme noktası otogara alındı. Ancak yeni belirlenen alanda vatandaşların oturabileceği ve gölgeye sığınabileceği bir durak olmadığı için tepkiler arttı.

Çalışmalar başladığından beri yaklaşık bir aydır güneşin altında otobüs beklemek zorunda kalan vatandaşlar şikayetlerini dile getirdi. Özellikle yaşlı ve engelli kişilerin bu durumdan olumsuz etkilendiği belirtildi. Yeni durak alanına gölgelik bir alanın eklenmesi talep ediliyor.