Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de meydana gelen bir kavga sonucunda 'yan bakma' adı verilen bir mesele yüzünden 23 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Bu olayla bağlantılı olduğu düşünülen 9 kişi ise gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Olay, Emek Mahallesi'ndeki Ertaş Caddesi üzerinde 3 Ağustos gecesi gerçekleşti. Bilgilere göre, Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan iki grup, fabrikalara gitmek için servis beklerken 'yan bakma' meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma sonucunda 23 yaşındaki Ali Aksu, Ahmet T. tarafından göğsünden bıçaklandı. Olayın ardından haber verilmesi üzerine, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Aksu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışmalara başladı. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda Ahmet T., Emek Mahallesi'ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca olayla bağlantılı oldukları düşünülen 8 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan toplam 9 kişi, Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.