Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Tepebaşı Belediyesi, kırsal ve merkez mahallelere yönelik düzenlediği 'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinliği ile vatandaşların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Etkinliklerin ilk durağı Yenibağlar Mahallesi Sinan Alağaç Deneyimli Kafe oldu. Mahalle sakinleri ve çocuklar, konser, dondurma, patlamış mısır ve çay ikramı gibi aktivitelerin yanı sıra yüz boyama etkinliği de gerçekleştirildi. Katılımcılar, etkinlikten memnuniyetlerini dile getirerek Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkür etti.

Yaz Tepebaşı'nda Güzel etkinlikleri, başladığı mahallede devam edecek. 7 Ağustos Pazartesi günü Şehit P. Uzm. Çvş. Gürsel Demir Deneyimli Kafe'de (Yeşiltepe Mahallesi), 9 Ağustos Çarşamba günü Ahmet Bilek Deneyimli Kafe'de (Ertuğrulgazi Mahallesi) ve 10 Ağustos Perşembe günü Keskin Deneyimli Kafe'de düzenlenecek etkinliklere mahalle sakinleri davet ediliyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, etkinliklere ücretsiz katılımın sağlandığını belirtiyor.

#Tepebaşı #YazEtkinlikleri #Eskişehir #SosyalAktiviteler