Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yapılan bir operasyonda, gümrük kaçağı ürün satma suçlamasıyla aranan bir kişi jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Operasyonda, toplam değeri 451 bin TL olan kaçak malzemeler ele geçirildi.


İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Alpu ilçesinde yaşayan şahısların kaçak yollardan temin ettiği gümrük kaçağı parfüm, güneş gözlüğü ve taklit marka tişörtleri piyasaya sürerek satış yapacaklarını tespit etti. Bunun üzerine çalışma başlatan KOM Şube Müdürlüğü ve Alpu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin araçlarında yapılan aramada, 224 adet yabancı menşei faturasız parfüm, 20 adet faturasız güneş gözlüğü ve 120 adet taklit markalı tişört ele geçirdi.


Yapılan arama sonucunda toplam değeri 451 bin TL olan kaçak malzemeler ele geçirildi. Bu durum üzerine Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla şüpheliler hakkında 'Sınai Mülkiyet Kanununa Muhalefet' suçlarından adli işlem başlatıldı.