Gözden kaçırmayın

İlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar'da Emaye Fabrikasında İşçilere Bilgilendirme Etkinliği Düzenlediİlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar'da Emaye Fabrikasında İşçilere Bilgilendirme Etkinliği Düzenledi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Emirdağ'a gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Emirdağ Cumhuriyet Meydanı'nda Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Göktaş, baba ocağında akraba ve dostlarını ziyaret etti.

Bakan Göktaş, daha sonra Emirdağ'a bağlı Tez köyüne geçti. Burada köy sakinleriyle selamlaşan Bakan Göktaş, Tez İlkokulu bahçesinde düzenlenen programa katıldı. Burada köy sakinleriyle bir araya gelen Bakan Göktaş, katmer pişirdi ve aşure dağıttı.

Ardından Bakan Göktaş, İlçe Kaymakamlığı ve AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Daha sonra Emirdağ Belediyesi'nde Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

Emirdağ Belediyesi'nde, Bakan Göktaş ile birlikte Emirdağ ilçesinde yapılacak olan huzurevi için protokol imzalandı. Protokole göre, ilçede yapılacak olan huzurevi 2552 m²lik bir alana inşa edilecek ve 72 kişi kapasiteli olacak. Huzurevi projesi 2024 yılında tamamlanacak. Bu proje, ilçedeki yaşlı nüfusun bakıma muhtaç ve yalnız kalan yaşlı bireylere kaliteli bir yaşam sunmayı amaçlamaktadır.

Bakan Göktaş, Emirdağ Huzurevi ve Fazlı-Macide Halaç Huzurevi'ni ziyaret etti ve orada yaşayan huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi. Ayrıca, Mahalle Tipi Huzurevi projesinin yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu.

Son olarak, Bakan Göktaş Emirdağ'da düzenlenen Gurbetçi Festivaline katıldı. Festivalde, Emirdağ Devlet Hastanesine tomografi cihazı getirileceği, Mahalle Tipi Huzurevi projesinin protokolleri imzalandığı ve Emirdağlı işadamı Özcan Halaç ile bir Çocuk Evi Sitesi kurulması konusunda protokol imzalandığı müjdesini duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Emirdağ ziyaretlerini tamamladıktan sonra programını sonlandırdı. Emirdağ ziyaretine, Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve AK Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş da eşlik etti.

#AileVeSosyalHizmetlerBakanı #Emirdağ #Ziyaret #Huzurevi #EmirdağBelediyesi #Protokol #ÇocukEvi #GurbetçiFestivali