Gözden kaçırmayın

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi VerdiVali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi Verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Emirdağ Gurbetçi Festivali"ne katıldı. Emirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde Bakan Göktaş, gurbetçi bir ailenin çocuğu olduğunu hatırlatarak, Emirdağlı hemşerileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Ayrıca Bakan Göktaş, festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı da programda söz aldı ve gurbetçi vatandaşların her yıl gelmelerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti. Ülkelerinde Türkiye Cumhuriyeti'ni en güzel şekilde temsil ettiklerini söyleyen Vali Yiğitbaşı, gurbetçi vatandaşlara teşekkür etti. Ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın festivalde bulunmasından dolayı da teşekkürlerini iletti.

YTB Başkanı Abdullah Eren de konuşmasında, Emirdağ'ın yurtdışına işçi gönderen ilk yerlerden biri olduğuna dikkat çekerek, Avrupalı Türklerin Türkiye'yi Avrupa'da her alanda en iyi şekilde temsil ettiği için teşekkür etti.

Programın sonunda hatıra fotoğrafı çekildi ve Bakan Göktaş, Emirdağ ziyaretini tamamladı.

#AileveSosyalHizmetlerBakanlığı #EmirdağGurbetçiFestivali #Gurbetçiler #TürkiyeCumhuriyeti #Temsil #Emirdağ #YTB