Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de otogar esnafı, şehir dışından gelen yolcuların met helvasına rağbet gösterdiğini belirterek satışların iyi gittiğini söyledi.

Eskişehir'in ünlü tatlılarından biri olan met helvası, otogara gelen yolcular tarafından hala ilgi görmeye devam ediyor. Otogar esnafı, şehir dışından gelen yolcuların met helvası satın aldığını ifade ediyor. Yolcular, kente özgü lezzetleri sorarak met helvasına yöneliyor ve satışlara katkı sağlıyor.

"Şehir dışından gelen yolcular Eskişehir'in meşhur lezzetini soruyor"

Eskişehir Otogarı'nda esnaflık yapan İbrahim Özal, Eskişehir'e özgü met helvasının en çok satılan ürünlerden biri olduğunu dile getirdi. Turistlerin, met helvasına talep gösterdiğini belirten Özal, "Yolcular şehir dışından gelen yolcular Eskişehir'e özgü lezzetleri sormaktalar. Eskişehir'in meşhur met helvası, leblebisi ve kurabiyesi gibi ürünleri tanıtıyoruz. Lezzetlerini tattıktan sonra satın alıyorlar. Otogardaki yolcuların kolaylıkla bulabileceği ürünlerin başında met helvası geliyor ve daha yoğun ilgi görüyor. Satışlarımız iyi gidiyor. Başka bir otogarda bulamazsınız, met helvası sadece Eskişehir'de satılıyor" şeklinde konuştu.