Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Girişi Susuz Kavşağı Uygulama Noktası ve İzmir Yolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde yapılan denetimlere katıldı.

Afyonkarahisar'da her gün yüzlerce sürücünün geçtiği toplam 16 yol girişi ve kavşak noktası bulunmaktadır. Bu sebeple Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaza sayılarını azaltmak, trafik kurallarının eksiksiz uygulanmasını sağlamak ve vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla sürekli olarak denetimlerini sürdürmektedir.

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Susuz Kavşağı Uygulama Noktası ve İzmir Yolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde gerçekleştirdiği uygulamalara katıldı ve denetimlerde ekiplerle birlikte çalıştı.

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, sürücüleri dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Son zamanlarda yaşanan trafik kazalarına dikkat çeken Vali Yiğitbaşı, hız kurallarına uyulması, cep telefonu kullanımı, emniyet kemeri kullanımı ve hatalı sollama gibi konularda vatandaşları bilgilendirdi.