Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Şair Şeyhi Şiir ve Sanat Festivali, final gecesiyle sona erdi. Festival boyunca birçok sanatçı etkinliklere katıldı.


Belediye Başkanı Alim Işık, festivale katılan sanatçılara hediyelerini takdim etti. Katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, Kütahya'nın Türkiye'nin ilk şehri olarak UNESCO'nun zanaat ve halk sanatları ağına dahil olduğunu belirtti. Şehrin ününü çiniden, seramikten ve porselenden aldığını vurgulayan Başkan Işık, festivale sponsor olan firma ve yetkililerine teşekkürlerini iletti. Ayrıca, çini, porselen ve seramiği dünyaya tanıtmak amacıyla emek veren sanatçılara da jest yapılarak unutamayacakları bir hediye sunulduğunu ifade etti.


Başkan Işık, festival boyunca Kütahya'da unutulmaz günler yaşatan misafirler, sanatçılar ve sunuculara teşekkür etti. Şiir, söz ve folklorun en iyisini sunmaya çalışan herkese ayrı ayrı minnettar olduğunu dile getiren Işık, gelecek festivallerde ve daha iyi günlerde tekrar bir araya gelmeyi umduğunu sözlerine ekledi.



#Kütahya #ŞairŞeyhi #ŞiirveSanatFestivali #sanat #festval #şair #şiir #KütahyaBelediyesi #BaşkanIşık #bilgilendirme