Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü Kutlu Olsun!Gaziler Günü Kutlu Olsun!

Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu ve Bölge Müdürü Tunahan Ergin, Kütahya OSB Atıksu Arıtma Tesisi kapasite artırma çalışmaları ve genişleme sahası çalışmalarını görmek için şantiyeleri ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Kütahya OSB'nin çevreye duyarlı üretim politikaları çerçevesinde yürüttüğü arıtma tesisi kapasite artırma ve genişleme sahası projeleri değerlendirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Eskioğlu ve Bölge Müdürü Ergin, proje ekipleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, çevreye duyarlı üretim anlayışlarının bir parçası olarak atıksu arıtma tesisi kapasite artırma projesine büyük önem verdiklerini belirtti. Sürdürülebilirlik ve çevre dostu üretim ilkeleriyle hareket ettiklerini vurgulayan Eskioğlu, arıtma tesisi kapasite artırma çalışmalarıyla daha temiz bir çevre ve sağlıklı bir gelecek için çalıştıklarını ifade etti. Genişleme sahası çalışmalarıyla da ekonomik büyümeyi desteklemeyi hedeflediklerini söyledi. Eskioğlu, yapılan incelemeyle projelerin planlandığı şekilde ilerlediğini görmekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Bölge Müdürü Tunahan Ergin ise genişleme sahası inşaatının bölgenin sanayi altyapısına katkı sağlayacağını belirtti. Arıtma tesisi kapasite artırma çalışmalarının ise bölgenin çevreyle sürdürülebilirliği açısından önemli bir adım olduğunu vurguladı.

#Kütahya #OSB #atıksuarıtma #çevrekoruma #sürdürülebilirlik