Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Çamlıca köyünde muhtarlık önderliğinde gerçekleştirilen toplu sünnet şöleni, 12 çocuğun düğününün aynı gün yapıldığı bir etkinlik haline dönüştü. Şölen, köy camiinde yapılan mevlit okumasıyla başladı. 10 düğün sahibi araçlarından bir konvoy oluşturarak etkinliğe katıldı. İlçe Müftüsü Şaban Durmuş'un duasının ardından sünnet çocukları, anneleri tarafından tekbirlerle karşılandı.


Çocuklar için ilahi, palyaço gösterisi, pamuk şekeri ve balon dağıtımı, şişme oyun parkuru ve yüz boyama etkinliği gibi etkinlikler düzenlendi. Misafirlere yemek ve aşure ikramında bulunuldu. Toplu sünnet şölenine yoğun katılım olduğunu belirten Çamlıca Köyü Muhtarı Numan Yaşar, ailelere, davetlilere ve şölene destek olanlara teşekkür etti.


Muhtar Yaşar, geçen yıl gerçekleştirilen toplu sünnet kararının sonuçlarından memnun olduklarını belirterek, "10 ailenin 12 çocuğunun sünnet düğününü aynı gün yaparak hem birlik ve beraberliği sağladık, hem de ekonomik yönden büyük bir tasarruf elde ettik. Talep olduğu sürece bu güzel etkinliği gelecek yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz" dedi.


Kaymakam Muhammed Furkan Okumuş, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, İl Genel Meclis üyeleri Hüsamettin Doğan ve Mehmet Arif Varol, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, aileler ve vatandaşların da katılımıyla gerçekleşen sünnet şöleninde kaymakam çocukları tebrik ederek ailelere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.