Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik GerçekleştiAfyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik Gerçekleşti

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Pirimehmet Mahallesi'nde düzenlenen esnaf buluşmasında esnafların talep ve önerilerini dinledi. Başkan Başdeğirmen, Geleceğin Şehri Isparta için çalışmalarını sürdürüyor ve esnafı dinlemek, projeleri hakkında istişarelerde bulunmak için düzenlediği bu buluşmalara devam ediyor. Pirimehmet Mahallesi'nde gerçekleşen buluşmada esnaf, talep ve isteklerini Başkan Başdeğirmen'e iletti. Çözülmesi gereken sorunlar için anında talimatlar verildi ve diğer talepler için planlamalar yapıldı.

Esnaf buluşmasında, yerel sanatçı Ramazan Akden'in türküleriyle karşılanan Başkan Başdeğirmen, programın sonunda da türküyle uğurlandı. Mahalle Muhtarı Mustafa Bayram Kısadere, yapılan hizmetler için Başkan Başdeğirmen'e teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen, esnaf buluşmalarının hizmetlerin artmasına katkıda bulunmak amacıyla yapıldığını ve farklı noktalarda devam edeceğini söyledi. Esnaf ise talep ve önerilerini dile getirerek, yapılan hizmetler için Başkan Başdeğirmen'e teşekkür etti.

Başkan Başdeğirmen, CK Akdeniz Yatırım Yöneticisi Mustafa Şendil'e esnafın aydınlatma talebiyle ilgili ne yapabileceklerini sordu. Şendil, "Burası için etüt çalışmasını yapalım. Bu sene içinde yapabiliriz başkanım" dedi. Başkan Başdeğirmen ise aydınlatma çalışmalarının yapılmasıyla birlikte altyapı çalışmalarını gerçekleştireceklerini ve sokakta iyileştirmeler yapacaklarını söyledi.

Bölgede otel işletmeciliği yapan Şükrü Altuğ da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in şehre güzel hizmetler kazandırdığını belirterek, "ITKM, GES projeleri Isparta'da ileriye dönük büyük eser olarak kalacaktır. Allah razı olsun. Bizim bir arka sokağımızda ışıklandırma konusunda mükemmel bir çalışma yaptınız. Güzel bir canlılık geldi" dedi.

Esnaf buluşması hatıra fotoğrafıyla sona erdi.