Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bir süre önce inşaat çalışması sebebiyle kazılan ve araçların geçişini zorlaştıran, çevreye toz yayılmasına sebep olan yoldaki çukurun kapatılması bekleniyor. Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Asarcıklı Caddesi'nde bulunan eski otogar kesişimi, birkaç hafta önce gerçekleştirilen inşaat çalışması sırasında kazılmış ve yol çukur bir halde bırakılmıştı. Bu çukurun, caddeden geçen araçların geçişini güçleştirdiği ve çevreye toz yaydığı iddia edildi. Çevredeki esnaf ve bazı araç sürücüleri, yolun çukur halde bırakılmasından rahatsızlık duyduklarını belirterek, sorunun çözülmesini talep etti.

Cadde üzerinde işletme sahipleri olan birkaç esnaf, yetkililerin yolu kazıp gittiğinden beri düzeltmediklerini öne sürdü. "Bu caddede iki aydır çukur var. Belediyenin araçları gelip geçiyor ama ilgilenmiyorlar. Vatandaşlar araçlarıyla çukurdan geçmekte zorlanıyor. Zarar ziyan oluyor. Burası sanki köy yolu gibi oldu. Kamyonlar ve iş makineleri geçtikçe etraf toz içinde kalıyor. Bu yol bozukluğuyla birisi ilgilenmeli. Kimin sorumluluğuysa, bu sorun giderilmeli" şeklinde konuştu.