Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya Yoncalı'da bulunan termal havuzlar, sıcaktan bunalan vatandaşlar için bir kurtuluş noktası haline geldi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklar, Kütahya'da yaşayanları terletirken, halk soluğu Yoncalı'daki havuzlarda alıyor. Şifalı kaplıca suyu ile ünlü olan Yoncalı, bu günlerde oldukça yoğun bir şekilde ziyaretçi akınına uğruyor.

Havuzların işletmecileri Sadık Sevin ve Mehmet Türkdönmez, "Bildiğiniz gibi hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Halkımız sıcaktan bunalarak adeta termal havuzlara akın ediyor. Hem serinlemek isteyenler, hem de şifalı kaplıca suyunun faydalarını görmek isteyenler buraya geliyor. Kaplıca suları, romatizmal hastalıklar başta olmak üzere birçok rahatsızlığa iyi geliyor. Biz de en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Yoncalı'daki termal havuzlar, vatandaşlara hem eğlenme, hem de serinleme imkanı sunuyor. Ziyaretçiler, gün boyunca havuzlarda keyifli bir zaman geçiriyorlar.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise Kütahya'da 5 günlük hava tahminlerini güncelledi. Yapılan tahminlere göre, önümüzdeki 4 gün boyunca Kütahya genelinde hava sıcaklıkları 32 derece ve üzerinde seyredecek. Bazı bölgelerde ise sıcaklık 35 dereceyi bulacak.