Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, şehirde gerçekleşen 14 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı. Polis ekipleri, Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde, farklı adreslerde meydana gelen bisiklet hırsızlıklarını çözmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Yapılan araştırmalar sonucunda 2 şüpheli tespit edildi ve kovalamaca sonucu yakalandı.

Operasyon sırasında şüphelilerin bulunduğu adreste yapılan aramada 5 adet çalıntı bisiklet ele geçirildi. Polis ekipleri, bu bisikletlerin başka olaylara karışıp karışmadığını araştırmak üzere detaylı bir çalışma başlattı. Şüphelilerin sorgulanması ve olaylarla bağlantılarının araştırılmasıyla ilgili incelemeler devam ediyor.

Bölgedeki hırsızlık olaylarının artması üzerine polis ekipleri, vatandaşları gerekli önlemleri almaları konusunda uyardı. Bisikletlerin güvenli biçimde park edildiği alanlara dikkat etmek, güvenlik kameraların bulunduğu bölgeleri tercih etmek ve değerli eşyaların izin verilen yerlerde park edilmesine özen göstermek gibi yöntemlerle hırsızlıkların önüne geçilebileceğine dikkat çekildi.

Şüphelilerin gözaltına alınmasıyla birlikte vatandaşlar, polis ekiplerine destekleri için teşekkür etti. Eskişehir'de hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve bu tür suçların önüne geçilmesi için polis ekiplerinin yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Vatandaşlar ise güvenlik önlemlerini artırmak ve dikkatli olmak konusunda uyarıldı.


#Eskişehir #hırsızlık #bisiklethırsızlığı #polis #güvenlik