Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Çifteler Belediyesi, Sakaryabaşı Ana Gölet içerisinde yaz sezonu ara temizlik çalışmalarına devam ediyor. Ülke genelinde ve dünyada yaşanan kuraklık, ilçede tarım faaliyeti gösteren çiftçilerin derin kuyu sulamalarının giderek artması nedeniyle Sakaryabaşı'nda su seviyesinin yüksek oranda azalmasına yol açtı. Bu durum ise nehrin üzerinde kötü bir görüntü oluşmasına neden olan yosun ve kamışların gölette birikmesine neden oldu. Çifteler Belediyesi Zabıta Amirliği, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Garaj Amirliği ekipleri, yaz sezonu boyunca ana gölette ara temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Kadir Bıyık konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Çiftelerli hemşehrilerimizin en büyük geçim kaynağı tarımdır. Sakaryabaşı'na gelen suyun azalması, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve derin kuyuların varlığı sonucunda su seviyelerimizde azalma oldu. İlçemize gelen misafirlerin keyifli vakit geçirebilmeleri için Sakaryabaşı Ana Göleti'nde ara temizlik çalışması yapıyoruz. Temizlik çalışmaları kısa bir sürede tamamlanacak ve Sakaryabaşı misafirlerimize görsel bir şölen sunmaya devam edecek" dedi.