Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturan egzersiz programları düzenlemeye devam ediyor. Kent halkının sağlıklı bir ortamda spor yapabilmesi için organize edilen etkinlikler, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Haftanın belirli günlerinde düzenlenen egzersiz programlarına, uzman spor eğitmenleri eşlik ediyor. Sabah egzersizleri, farklı bölgelerdeki parklarda gerçekleşiyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri düzenlenen programlar, vatandaşlara sağlıklı bir başlangıç imkanı sunuyor. Egzersizler, Sabah saat 09.00'da Batıkent Mahallesi M. Abdülcemil Kırımoğlu Parkı'nda, Şeker Parkı ile Kumlubel'de saat 09.00'da ve Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda saat 09.50'de başlıyor. Özdilek Koruluk Alanda ise egzersizler saat 11.15'te gerçekleşiyor.




Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen egzersiz programlarının yanı sıra yetişkinlere yönelik yoga eğitimleri de sürüyor. Uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen yoga dersleri, stresle başa çıkma, nefes alışverişi ve vücut esnekliği gibi birçok fayda sağlıyor. Yoga eğitimleri, Cumartesi günleri Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda saat 09.50-10.50 ve Özdilek Koruluk Alanda saat 11.15-12.15 arasında yapılıyor. Katılımcıların yanlarında havlu, su ve mat getirmeleri gerektiği de hatırlatıldı.



#TepebaşıBelediyesi #Eskişehir #açıkhava #spor #egzersiz #yoga #sağlıklıyaşam