Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü futbol takımı, yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Takım, Afyonkarahisar'da İnegölspor ile bir hazırlık maçı yaparak formalarını deneme fırsatı buldu. Ancak maçtan galibiyetle ayrılamadılar ve sahadan 1-0'lık bir yenilgi ile ayrıldılar.

Hazırlık maçı boyunca her iki takım da baskılı oyun sergileyerek bol pozisyon üretti. Ancak golcülük konusunda etkili olan İnegölspor, maçın sonunda tek golü bulmayı başardı ve galibiyeti elde etti. Karşılaşmanın sonunda ise teknik direktörler iki takımın performansını değerlendirerek sohbet ettiler. Ayrıca, Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı da maçı ve antrenmanları yakından takip ederek takım hakkında bilgi aldı.

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü futbol takımı, bu ön hazırlık maçıyla birlikte yeni sezon için daha fazla deneyim ve uyum kazanma fırsatı buldu. Takımın performansını değerlendiren teknik direktörler, eksiklikler üzerinde çalışarak gelecek müsabakalarda daha iyi bir performans sergilemeyi hedefliyorlar. Bu süreçte takımın başarısı için kulüp başkanı da takımın yanında olup stratejik destekte bulunacak.

#AnadoluÜniversitesi #SporKulübü #hazırlıkmaçı #futbol #yenilgi #İnegölspor