Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Türkiye'nin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmek amacıyla yürütülen "Anadolu'yuz Biz" projesi kapsamında Denizli'den gelen gençler Bilecik'te ağırlandı. 34 genç, Bilecik'in tarihi, turistik ve kültürel yerlerini ziyaret etti ve ayrıca sosyal sorumluluk projelerine katıldı. Program boyunca gençlerin dolu dolu bir program geçirdiği belirtildi.


İlk gün, gençler tanışma etkinlikleri ve aktivitelere katıldılar. İkinci gün ise gençler, Söğüt'te Ertuğrul Gazi Türbesi, Kuyulu Mescit ve Dursun Fakıh Türbesi'ni ziyaret etti. Ardından kent merkezinde Pelitözü Göleti'ni gezdikten sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ile bir araya geldiler.


Programın devamında gençler, Şeyh Edebali Türbesi, saat kulesi ve Yaşayan Şehir Müzesi'ni ziyaret etti. Üçüncü günde Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerini gezip, son gün ise Osmaneli'ni ziyaret ettiler. İl Müdürü Özdemir, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, gençlerin 4 günlük program boyunca kültürel gezilerin yanı sıra çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunduğunu ve sosyal bilinci artırmaya katkı sağladığını belirtti.


#AnadoluYuzBiz #gençler #Bilecik #geziler #sosyalsorumluluk #Türkiye