Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da jandarma, kent genelinde "Huzurlu Sokaklar" denetimi gerçekleştirdi. Denetimde 239 personel görev aldı ve aranması olan 13 kişi yakalandı. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan denetimde, uyuşturucu ticareti ve kullanımının yaygın olduğu yerler, suç odağı haline gelen metruk binalar, yapımı tamamlanmayan inşaatlar, köprü altları, elektronik oyun salonları, internet kafeler, kahvehaneler, çay bahçeleri, lokantalar, restoranlar, pastaneler, parklar, bahçeler, ana kavşaklar ve meydanlar kontrol edildi.

Denetim kapsamında toplamda 3 bin 405 kişiye Genel Bilgi Taraması (GBT) üzerinden kimlik sorgulamaları yapıldı. Denetim sonucunda çeşitli suçlardan aranan 6 kişi ile asker yoklaması kaçağı olduğu belirlenen 7 kişi gözaltına alındı. Ayrıca 2 araç trafikten men edildi ve 7 araç sürücüsüne çeşitli trafik ihlallerinden dolayı para cezası kesildi.