Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iştiraki olan KOBİ Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Kesikbaş, yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teveccühü ve güveni için teşekkür etti. TOBB ve KOBİ A.Ş.'nin potansiyeliyle çalışmalara yoğun bir şekilde devam edeceklerini belirtti.

KOBİ Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1999 yılında KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kuruldu. Şirket, 2004 yılından itibaren aktif olarak girişim sermayesi alanında faaliyet göstermeye başladı. Amacı, gelişme potansiyeli yüksek ve kaynak ihtiyacı olan küçük ve orta ölçekli işletmelerin büyümeleri için gerekli olan sermaye ihtiyacını ve stratejik desteği sağlamaktır. Bu şekilde firmaların gelişmelerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.