Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Tepebaşı Belediyesi, kırsal ve merkez mahallelerde düzenlediği 'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinliğine devam ediyor. Bu etkinlikte Ertuğrulgazi Mahallesi Ahmet Bilek Deneyimli Kafe'de bir araya gelen mahalle sakinleri keyifli bir vakit geçirdiler.

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirliler için sosyal aktiviteler düzenlemeye devam ediyor. 'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinlikleri, kent merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan Deneyimli Kafelerde insanları bir araya getirmeyi sürdürüyor. Ertuğrulgazi Mahallesi Ahmet Bilek Deneyimli Kafe'de gerçekleşen etkinlikte, Mehmet Bilgilioğlu saz eşliğinde bir canlı müzik konseri düzenledi. Ayrıca mahalle sakinlerine çeşitli ikramlar yapıldı ve çocuklar için renkli balonlar dağıtılarak yüz boyama etkinliği düzenlendi.

Tepebaşı Belediyesi Rekreasyon Ekibi tarafından çocukların motor gelişimine katkı sağlayacak oyunlar da etkinlikte oynatıldı. Vatandaşlar, 'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinliğini çok sevdiklerini belirterek Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Mahalle sakinlerinden Selma Tokay, "Ben İstanbul'dan buraya geldim ve çok mutluyum. Belde evlerinden faydalanıyorum ve burada birçok etkinlik oluyor. Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Fatma Irmak isimli bir mahalle sakini, "Sazova Mahallesi'nde oturuyorum. Ertuğrulgazi Mahallesi'nde bu etkinliğin olacağını duyduk ve çocuklarımla birlikte geldik. Bu tür etkinlikleri çok beğeniyorum. Bize çok iyi geliyor" diye konuştu.

Merve Çil adlı bir başka mahalle sakini, "Belediyenin etkinliklerini çok beğeniyorum. Hemen hemen hepsine katılıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.

Özlem Duran ise, "Çok hoşumuza gitti. Mahallemizde güzellik oldu. Çocuklarımız için de güzel bir etkinlik. Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinliği hala devam ediyor ve programı Tepebaşı Belediyesi'nin resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, ücretsiz olarak düzenlenen etkinliklere mahalle sakinlerini davet etti.

#TepebaşıBelediyesi #YazTepebaşındaGüzel #Eskişehir #Etkinlik #MahalleYaşamı #SosyalAktiviteler