Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Saltan, beraberinde rektör yardımcılarıyla birlikte Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette belediye-üniversite işbirliği konuları ele alındı.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, ziyarette yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tevcihleriyle rektörlük makamına atandığını ve görevine başladığını belirtti. Prof. Dr. Saltan, Isparta'nın valisi, belediye başkanı, milletvekilleri ve bürokratlarıyla işbirliği yaparak şehir, ülke ve dünya için bilimsel açıdan faydalı çalışmalar yapmayı hedeflediklerini söyledi. Üniversitenin potansiyel ve altyapısının çok sağlam olduğunu vurgulayan Saltan, birlikte güzel işlere imza atacaklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise ziyarette yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ileterek, üniversite ile beraber şehir ve ülke için yapılması gereken her çalışmada işbirliği yapmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Başdeğirmen, daha önce de birlikte çalıştıklarını ve bundan sonra da proje üretmek için birlikte hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Başdeğirmen, üniversitelerin insan ve bilgi fabrikaları olduğunu söyleyerek, SDÜ'nün 250 binden fazla öğrenci mezun ederek ülkenin ve dünyanın farklı yerlerine gönderdiğini belirtti. Üniversitenin sadece Isparta'nın ekonomisine katkı sağlamakla kalmadığını, aynı zamanda ürettiği bilim ve ilimle dünyada faydalı hizmetlere de imza attığını vurgulayan Başdeğirmen, üniversitenin başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade etti. Başkan Başdeğirmen, tıp fakültesinin ön plana çıktığına dikkat çekerek, tıp fakültesi ve diğer bölümlerini daha da ileriye götürmek için belediye olarak destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimiyle sona erdi.