Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü futbol takımı, 2023-24 sezonu öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Takım, kale, kanat ve forvet mevkilerine takviye yapmak için oyuncularla 1'er yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehir'i TFF 3. Lig'de temsil edecek olan mavi-beyazlı ekip, Bursa Yıldırım Spor Kulübü'nden 29 yaşındaki kaleci Özal Keklik ile anlaştı. Özal Keklik daha önce Sakaryaspor, Çankırı Belediyespor ve Derince Spor formalarını giymiş, TFF 3. Lig'de 63 maçta ve TFF 2. Lig'de 18 maçta görev almıştı.

Takımın bir diğer transferi ise 21 yaşındaki forvet oyuncusu Okan Sarı oldu. Okan Sarı daha önce Rizespor altyapısında yetişmiş ve Pazarspor ile Bayburt Özel İdare Spor takımlarında forma giymiştir. TFF 2. Lig'de toplam 37 maçta oynamış olan genç oyuncu da Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Ayrıca takım, kanat mevkiine 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu Umut Akpınar'ı transfer etti. Umut Akpınar daha önce Silifke Belediye Spor, Kırıkhan Spor, Antalya Kemerspor ve Gölcükspor gibi takımlarda forma giymiş, TFF 3. Lig'de ise toplam 69 maça çıkmıştı. Umut Akpınar da Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Bu transferlerle birlikte Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü futbol takımı, yeni sezona güçlü bir kadro ile hazırlanmaya devam ediyor. #AnadoluÜniversitesi #SporKulübü #Transfer #Futbol