Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Süper Amatör Lig takımı Beylikovaspor, yeni sezon öncesi 11 yeni transferini imza töreniyle duyurdu. Beylikovaspor, gelecek sezon için antrenör Levent Bayram'la anlaştı ve Sportif Direktörlük görevine Ömer Eren'i getirdi. Teknik ekibin yardımcılıklarını Celil Çınar ve Neşet Çolpan üstlenecek. Beylikovaspor, iç transferde sadece 6 oyuncuyla anlaşırken, birçok futbolcuyla yollarını ayırdı. Emre Aytemur, Ali Ertaş, İsmail Esmer, Mustafa Bilen, Tuna Erakay ve Alihan Özdemir ise takımla yeni sözleşme imzalayan isimler oldu.

Beylikovaspor, Beylikova Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, 11 yeni transferini duyurdu. Törende Belediye Başkanı Özkan Alp, Kulüp Başkanı Ersin Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Teknik heyetin imzalarının ardından Birlikspor'dan Kaleci Eser Bozkurt ve Murat Korkmaz, Söğütspor'dan Hakan Demirel, Oğuz Çelik, Özkan Can, Samet Köstebekçi ve Onur Elmas, Vitraspor'dan İsmet Berkay Erdurmaz ile Yasir Yağcı, Kütahya Tepecikspor'dan ise Halil Mercan, Beylikovaspor'a katılan isimler oldu.

Başkan Özkan Alp, Beylikova Gençlik Sporu her zaman desteklediklerini ve yeni sezon için teknik ekibe ve oyunculara başarılar diledi.

#Beylikovaspor #transfer #futbol #imza #SüperAmatörLig