Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'te sıcaktan bunalan vatandaşlar, farklı şelalelere akın ederek piknik yapmanın ve serinlemenin keyfini çıkarıyorlar. Suuçtu, Çalkara, Abadiye, Kınık, Dereboyu ve Göksu şelaleleri başta olmak üzere bu bölgelerdeki doğal güzellikler karşısında hem piknik yapılıyor hem de suya girilerek ferahlık sağlanıyor. Şelalelerin bazı yerlerinde su derinliği 25 metreye kadar ulaşırken, vatandaşlar da kayalıklardan suya atlayarak eğlenceli vakit geçiriyorlar. Su kenarında piknik yapan vatandaşlar da bu doğal harikalara hayranlıkla bakıyorlar.


Bilecik'e Adana'dan gelen bir turist olan Ahmet Kor, Abadiye köyünde bulunan şelaleyi ziyaret etti ve burada piknik yapmanın yanı sıra suya girmenin keyfini yaşadıklarını belirtti. Kor, Bilecik'in gölet ve şelaleleriyle gerçek bir cennet olduğunu dile getirerek, bu güzel bölgelerin korunması gerektiğinin altını çizdi. Ona göre, buraya gelen insanlar temizlik konusunda daha duyarlı olmalı ve doğayı kirletmeden geride bırakmalılar.