Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'in ünlü terzisi Halil İbrahim Özmen, takım elbise giymesinden dolayı "Takım Elbiseli Terzi" olarak biliniyordu. Ancak son zamanlarda hava sıcaklıklarının artması nedeniyle Özmen, kış ayına kadar takım elbise giymeyi bıraktı.

Eskişehir'de yarım asırdan fazla süredir terzilik yapan Halil İbrahim Özmen, her gün dükkânına takım elbiseyle gider ve kendi diktiği şık takım elbiselerle çalışırken dikkat çekiyordu. Ancak bu yıl hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması sonucunda Özmen, takım elbisesini gardırobaya kaldırdı. Özmen, iş saatlerinde çok sıkılmaya başladığını ve bu havalarda takım elbise giymenin uygun olmadığını belirtti.

Eskişehir'de uzun yıllar boyunca terzilik yapan Halil İbrahim Özmen, bu yıl havanın daha sıcak olduğunu söyledi. Bu nedenle takım elbise geleneğini kışın devam ettireceğini belirten Özmen, "Bu yıl biraz daha sıcak olduğu için takım elbise giymiyorum. Her zaman takım elbise giymiyorum, ama bu yıl hava çok sıcak olduğu için gardırobaya kaldırdık. Havaların nasıl olacağını bilmiyorum. Hiç takım elbise giyilecek hava değil. Her şeyin bir mevsimi ve uygun zamanı var. Kış mevsiminde dükkanıma geldiğinizde her zaman takım elbise giydiğimi görürsünüz" diye konuştu.