Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Yaz Kur'an Kursları kız öğrencileri arasında voleybol turnuvası ve koşu yarışması düzenlendi. Gediz Müftülüğü Kız Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen voleybol turnuvası Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Turnuvaya 3 takım katıldı. Müsabakaların sonunda Fırdan Köyü Kur'an Kursu kız öğrencileri şampiyon oldu. Kurtuluş İlkokulu'ndan gelen kız öğrenciler ikinci, Ulu Cami Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ise üçüncü oldular.

Koşu yarışmaları ise Ergenekon Mahallesi'nde bulunan bir sahada yapıldı. Toki Yaz Kur'an Kursu'ndan Elif Nida Aymaz birinci, Kavaklı Yaz Kur'an Kursu'ndan Medine Sultan Birol ikinci ve Sandıklı Yaz Kur'an Kursu'ndan Zeynep Okuklu üçüncü oldu.

İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, düzenlenen spor etkinlikleri için Gediz Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Turan, "Yaz Kur'an kurslarında eğitim gören kız öğrencilerimizin dini eğitimlerinin yanında spor faaliyetlerine de önem veriyoruz. Bu turnuvayı Gençlik Koordinatörlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenledik. Öğrencilerimiz güzel bir heyecan yaşadı, zihinlerini boşalttı. Turnuvanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.