Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Hisarcık Kaymakamı İsmail Tosun ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ilçe merkezindeki yaz Kur'an kurslarında eğitim gören çocuklarla buluştu. Etkinlik Esire Termal Turizm Merkezi'nde gerçekleşti ve Kaymakam İsmail Tosun, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çümen de etkinliğe katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Kur'an kursları ve camilerde eğitim gören çocuklarla güzel bir gün geçirdiklerini belirtti. Çalışkan, "Kur'an kurslarımız ve bu kurslarda eğitim gören çocuklarımız, Rabbini ve kendini bilen, milletine ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmede büyük öneme sahiptir. Bizler her zaman bu kursları ve çocuklarımızı destekliyoruz. Kur'an ı Kerim'i öğrenen çocuklarımızı kutluyorum ve onların yetişmesinde emeği olan bütün hocalarımıza minnet ve saygılarımı sunuyorum. Rabbim gelecek nesillerimizi vatanına, milletine, Kur'an'a ve İslam'a sahip çıkan kullarından eylesin" dedi.