Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da dün akşam bir adamın av tüfeğiyle dünürünün 3 oğlu ile eniştelerini öldürmesiyle korkunç bir olay meydana geldi. Yaşanan bu trajik olaydan geriye, hayatını kaybedenlerin birlikte çektirdikleri aile fotoğrafı kaldı. Cinayet zanlısı ise jandarma tarafından gözaltına alındı ve sorgusu devam ediyor.

Olay, dün saat 17.40 sıralarında Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Yenicekale köyü arazi yolu üzerinde gerçekleşti. 70 yaşındaki Hayrettin T., daha önceden anlaşmazlık yaşadığı dünürünün oğulları olan İmran Karakoç, Osman Karakoç, Adnan Karakoç ve enişteleri Bedrettin Deniz'i av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi olay yerine sevk edildi.

Cinayetin ardından Hayrettin T., Gelendost İlçe Jandarma Komutanlığına giderek cinayeti işlediği av tüfeğiyle teslim oldu. Cinayeti itiraf eden Hayrettin T. gözaltına alınırken, olay yerinde incelemelerde bulunmak üzere cumhuriyet savcısı da görevlendirildi. Isparta Valisi Aydın Baruş da olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı.

Bu korkunç olayın ardından, geride kalan 3 kardeş ve eniştelerinin birlikte çektirdiği aile fotoğrafı ortaya çıktı. Cenazeler ise otopsi için Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet zanlısı Hayrettin T.'nin ise jandarma tarafından sorgusu devam ediyor.