Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen bir traktör kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kazanın yaşandığı yer Hüyüklü beldesi olduğu belirtilirken, kaza saat 20.30 sıralarında meydana geldi.

Kazaya neden olan olay ise, saman balyası yüklü traktörün römorkunun dengesini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Traktörün sürücüsü olan 63 yaşındaki Yaşar Kelek, traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybederken, traktörde bulunan Ali Aksoy ve Hüseyin Aksoy ise atlayarak hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, traktörün altında sıkışan Yaşar Kelek'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılar ise Yalvaç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındıktan sonra taburcu edildi. Yaşar Kelek'in cenazesi ise morga götürüldü.

Kaza ile ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın nasıl gerçekleştiği ve yol güvenliği ile ilgili detaylı bir inceleme yapılacağı belirtiliyor. Kazanın ardından sosyal medyada da büyük bir ilgi olduğu görülerek, etkiketlerin kullanılabileceği düşünülüyor. #Isparta #Yalvaç #kaza #trafikgüvenliği